logo somoten

1. Sběr informací

Firma Somoten s.r.o., IČO: 04746635, sídlo firmy Sídliště F. Hrubína 433, 378 04 Chlum u Třeboně, (dále jen „zpracovatel“) chrání veškeré osobní údaje poskytnuté nám odesláním formuláře na těchto webových stránkách před zneužitím a zpracovává je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, č. 101/2000 Sb. a aktuální legislativou, především pak evropskou směrnicí GDPR.

Bezpečnost vašich osobních údajů je pro nás priorita a zároveň vám chceme umožnit, abyste mohli i nadále využívat veškeré naše služby bez omezení. Níže naleznete informace o tom jaké osobní údaje zpracováváme, k jakým konkrétním účelům mohou být použity, kdo je jejich vlastníkem a má k nim přístup a jaká máte v souvislosti s jejich zpracováním práva.

Odesláním údajů prostřednictvím formuláře na těchto webových stránkách nám poskytujete následující osobní údaje:

  • • jméno a příjmení
    • e-mail

2. Použití získaných informací

Jako zpracovatel se zavazujeme se k tomu takto získané informace využít výhradně pro následující účely:

• odpověď na váš dotaz či reakci na vaše individuální potřeby (telefonickou, e-mailovou, korespondenční formou či osobním jednáním)
• poskytování personalizovaných a relevantních nabídek služeb zpracovatele (telefonickou, e-mailovou, korespondenční formou či osobním jednáním)
• zlepšení služeb vám i dalším naším zákazníkům a pro jejich podporu

 

3. Soukromí vašich osobních dat

Zpracovatel je jediným vlastníkem informací poskytnutých přes tyto webové stránky. Vaše osobní údaje nebudou bez vašeho souhlasu a za žádných okolností prodávány, vyměňovány, převáděny nebo poskytovány jakékoliv třetí straně, firmě či osobě s výjimkou případů, kdy je to nezbytné k realizaci vašeho požadavku a pouze pokud se tyto strany dohodnou, že tyto informace jsou důvěrné.

 

4. Odhlášení

Pokud budete chtít kdykoli v budoucnu opravit, aktualizovat, doplnit či vymazat vaše zpracovatelem vlastněná osobní data, můžete o jejich aktualizaci, opravení, doplnění či trvalé vymazání kdykoli požádat na stránce Odvolání souhlasu.

 

5. Souhlas se zpracováním osobních údajů

Používáním těchto stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Somoten s.r.o.

Ing. Jitka Machová
Sídliště F. Hrubína 433
378 04 Chlum u Třeboně

Další údaje

IČO: 74245724
Telefon: +420 774 496 500
ucetnictvi.machova@gmail.com